Dekorer til jul med lyslenker

IKEA Ivar lyysslynge

Livet Hemma

Lyslenker er mye brukt i hjemmet som dekor både i stuen og på barnerommet. Selv om lyslenker kan brukes året rundt, gir det ekstra god stemning nå i julen. Det finnes mange forskjellige lyslenker, og enda flere måter å bruke de på.

Lyslenke i glass med kongler

Nadine

Man får kjøpt lyslenker som går på strøm eller batteri, og har du noen som er batteridrevet kan de fint passe som pynt på julebordet. Lysslyngene kan enten ligge i midten av bordet sammen med annen dekor, eller i små krukker. Krukkene kan også plasseres andre steder i huset, og blir en ekstra lyskilde nå i mørketiden.

Julestjerne av tre med lyslenke

Louise de Miranda

Annen julepynt kan pyntes ekstra med lyslenker. Kanskje har barna laget en julestjerne av pinner i barnehagen eller på skolen. En slik stjerne blir ekstra fin med lys på.

Lyslenker julepynt

IKEA

Ønsker man ikke å bruke vanlige stjerner som dekor i vinduet, finnes det mange lysslynger som kan henges opp isteden.  Mange av de som er beregnet i vinduet dekker ofte hele vinduet og gir en lun stemningsbelysning. En enkel lysslynge rundt vinduskarmen eller oppover gardiner gir en mer minimalistisk julestemning.

Kvister i taket med lyslenker og julepynt

Neptune

Mange henger opp kvister i taket med julekuler og annen julepynt. Med et par lysslynger rundt kvistene får man en fin lysekrone i taket.

Juletrelys hvit pynt

Home Oh My

De ordinære lysene på juletreet kan også byttes ut med lysslynger. Da blir lyset mer subtilt og minner mer om et glitrende tre.

 

Bruker du lyslenker som juledekor i hjemmet?

Posted in: Jul

Legg inn en kommentar