Ett år med Deco Blue

Marthebo kontor Deco Blue

Marthebo

Nå er det snart ett år siden Jotun lanserte sitt årlige fargekart, og det er snart klart for en ny lansering. Vi skal se tilbake på den store suksessen de hadde med fjorårets fargekart, og fargen Deco Blue.

Den mørkeblå fargen Deco Blue ble uten tvil den mest populære fargen i fargekartet. En farge mange sikkert tenker er for mørk, men som de aller fleste har falt pladask for. For noen holder det med en kontrastvegg i Deco Blue, men spør du oss, er den enda finere om man maler alle veggene i samme farge.

Deco Blue er en allsidig farge man kan bruke i omtrent alle rom. Så lenge man har god belysning, vil ikke rommet føles mørkt, det vil derimot føles lunt og koselig. Den mørkeblå nyansen er en kombinasjon av de kalde tonene vi liker å bruke her i nord, og den lune stemningen man får av denne mørke fargen. Samtidig er Deco blue en farge som passer til omtrent alle andre farger, og derfor lett å kombinere med den stilen man har fra før. Vi gleder oss til Jotun kommer med nytt fargekart snart, men vi kommer helt klart til å fortsette å elske fargene fra de tidligere fargekartene.

 

Stylizimo Deco Blue soverom

Nina Holst, Stylizimo

Superfront hvit skjerk IKEA, Deco blue

Ragnar Omarsson for JM Sverige

Lyst kjøkken i eik, sort benkeplate, Deco Blue vegger

Kvänum Oslo

 

Har du brukt Deco Blue i ditt hjem?

One thought on “Ett år med Deco Blue

Legg inn en kommentar