Bryt opp med vintage

Høyskap antikvitet

Pernille Kaalund for Bo Bedre DK

Vi liker å gå litt imot de åpenbare løsningene. For oss er det det som skaper interessante hjem. Et vintage element i et ellers moderne interiør blir et blikkfang i rommet som få klarer å overse. Mange føler at man ikke kan blande moderne og vintage møbler, men velger du å kun ha ett vintage møbel i rommet, vil du unngå den gammeldagse følelsen. Kontrasten mellom de stramme linjene i moderne møbler, og det organiske uttrykket som vintage møbler har, gjør at hele interiøret føles mer personlig og autentisk. Det at treverket ikke er det samme som i resten av rommet er bare et pluss, så behold møbelet i sin originale overflatebehandling. Vintage møbler er gjerne store og fyldige, så det du trenger å tenke på for å få et vintage møbel til å passe inn i et moderne interiør er størrelsen. Sørg for at møbelet ikke blir for stort eller lite i forhold til resten av møblene i rommet. Et blikkfang må synes, men det må ikke ta all oppmerksomheten heller.

Nattbord antikvitet

Birgitta Wolfgang Drejer for Boligmagasinet

I et ellers hvitt rom skal det ikke mye til for å skape et blikkfang. Her ser man hvor enkelt det er å skape sjel og atmosfære med et enkelt vintage nattbord.

Vintage skrivebord

Alvhem

Det å ramme inn bilder er en kjent sak, men også objekter kan rammes inn. Ja, til og med møbler. Ved å ramme inn dette skrivebordet med moderne hyller, får man understreket kontrasten enda bedre.

 

Har du et vintage møbel i ditt hjem?

Legg inn en kommentar