Bruk gjentagelser for å skape helhet i boligen

Vi som mange andre liker å skape en helhet i prosjektene våre, og mange synes det kan være vanskelig å få det til selv. Vi vil derfor i dagens blogginnlegg gi deg noen konkrete eksempler på hvordan du enkelt, ved hjelp av gjentagelser, kan skape en rød tråd i boligen. Det behøver ikke alltid være så mye som skal til.

 

Samme fliser flere steder i boligen

Tessa Neustadt for Blackband Design

Kif Kef

Diana Relth for Life.Style

Mange har fliser både på badet og på kjøkkenet, og det finnes flere fliser som passer til begge rommene. Dette er en enkel måte å skape en helhet på. Kanskje flisene til og med passer i gangen også.

 

Gjenta formene i boligen

@fotografalencordic og Emma Hos for @bjurfors_goteborg

Har boligen din skråtak eller andre vinkler,  kan du bruke speil eller rammer med geometriske former flere steder for å skape helhet. Dette gjelder også for andre former. Har du et rundt speil du liker veldig godt, kan et godt tips være å bruke den samme formen flere steder i boligen.

Favorittfargen i alle rom

Blågrønn stue og soverom

Intro Inred for @bjurfors_goteborg

Har du én eller flere favorittfarger kan du fint bruke disse i alle rom. For eksempel et grønt soverom og grønne tekstiler i stuen. Hvitt kan være en god kontrastfarge om man har farger på veggen. Ved å bruke samme kontrastfarge, i ulike nyanser i flere rom skaper dette også en helhet i boligen. På bildet er det brukt cognaclær og lakkert tre som har lignende farge.

 

Legg gjerne igjen en kommentar om hvordan du har skapt en rød tråd i din bolig.

Legg inn en kommentar