Bord med oppbevaring

Sidebord med oppbevaring

via Sugar and Cloth

Man kan aldri få nok oppbevaring sies det. Med et bord med litt ekstra oppbevaring får du tilgang til alle småtingene der du trenger dem. Et sidebord med oppbevaring i stua er perfekt til penner, notatbøker og magasiner. Alt du bruker i et rom, som du likevel ikke vil ha synlig, kan legges i bordet.

Skrivebord med oppbevaring

via Bolia

Dette bordet kan brukes til så mangt. Sminkebord, skrivebord eller som et sidebord i gangen eller stua. Det som er så fint med dette bordet er at det har tre luker, så hvis du vil ha dekor på bordet i tillegg, kan du likevel åpne de lukene som ikke er dekket av dekor.

Kjøkkenbord med oppbevaring IKEA

via Alvhem Mäkleri

Mange bruker spisebordet som hjemmekontor, og da er det jo perfekt å kunne oppbevare kontorutstyr i nettopp spisebordet. Det finnes også store spisebord med mer oppbevaring enn dette fra IKEA, så da kan man også få plass til PC-en og papirer.

Sofabord med oppbevaring

via Daniella Witte

Liker du å ha ting fremme, uten at det ser ut som ting flyter, er dette bordet fra Fogia (norsk design av Andreas Engesvik) perfekt. Her kan aviser, briller og strikketøy ligge samlet, og se mye mer ryddig ut enn om det lå på et vanlig stuebord.

 

Har du bruk for et bord med oppbevaring?

Legg inn en kommentar