Bildelister kan brukes til mer enn bare bilder

Bildelist til bøker over seng

Cate St Hill

Bildelister er en enkel måte å forandre uttrykket i hjemmet på, uten å måtte lage så mange skruehull i veggene. Det er lett å bytte ut bildene, så man på kort tid kan få et nytt uttrykk på veggdekoren.  Men mange tenker at de må brukes til bilder, men det må de slettes ikke. I dagens innlegg vil vi vise frem flere ting du kan ha på bildelistene.

 

Kjøkkensaker

Bildelist på grått kjøkken

Jonas Ingerstedt

Bildelister passer like godt på kjøkkenet som i entreen eller stuen. Det er bare å tilpasse pynten til de ulike rommene. På kjøkkenet kan du bruke bildelisten til å oppbevare kokebøker, krydder, oljer eller herlige oppskrifter satt i ramme. Med kroker under bildelisten får du også et fint sted til redskaper eller forklær.

 

Magasiner

Bildelist magasiner

Melo Studio

Er du som oss, som aldri klarer å kaste interiørblader, kan du sette bladene på bildelisten for å pynte opp i hjemmet. Velg forsider med farger som inspirerer deg og passer til resten av interiøret.

 

Dekorgjenstander

Bildelist oppbevaring barnerom

La Petite

Bildelister er også et praktisk sted for å samle dekorgjenstander – vel å merke gjenstander som ikke er så dype. Her kan du sette gjenstandene rett inn, uten å tenke så mye på komposisjonen. Du kan velge om du bare vil ha dekor, eller om du vil blande med bilder, magasiner.

Skrivesaker

Bildelister kollasjer kontor

Ragnar Ómarsson for Livet Hemma

Det finnes mange måter å henge opp bildelister på. Det å bruke flere lister som du setter mot hverandre i et hjørne er en smart idé ved skrivepulten. Der kan du oppbevare skrivesaker og henge opp kollasjer. Man får sjelden tak i bildelister i andre farger enn tre, sort eller hvitt, men det er en enkel jobb å male de i ønsket farge. Maler du bildelistene i samme farge som veggfargen, vil gjenstandene på bildelisten komme enda bedre frem.

 

Hva er dine beste tips til bruk av bildelister?

Legg inn en kommentar