Badekar

Moderne bad

Sharyn Cairns for Fiona Lynch

Badekar har blitt mindre og mindre vanlig i norske hjem, men det er nok mange som har innsett hvilken luksus det er å ha et badekar, og savner tilbake til den tiden badekaret var obligatorisk. Vi ønsker et lite spa i hjemmet, der vi kan legge oss ned og drømme oss bort, og glemme alt som heter jobb og plikter. Har du plass, så hvorfor ikke gå til innkjøp av et badekar? Badekar finnes i mange forskjellige størrelser og design, og vi vil vise frem noen badekar i forskjellige stiler, for at du skal finne den stilen som passer for deg.

Moderne badekar

Norm Architects

Går du til innkjøp av et badekar med et uvanlig design, får du et blikkfang i rommet, og kan gå for mer nøytrale baderomsmøbler og fliser. Dette badekaret har avrundete former, noe som gjør at inntrykket virker mer hyggelig. Skarpe, rette linjer i understellet understreker det mer moderne uttrykket.

Klassisk badekar med løveføtter

One Kings Lane

Badekar med løveføtter vil alltid være populært, og gir badet et klassisk uttrykk. Selve føttene kan være i den fargen du vil, så om du vil ha kraner og detaljer i messing, er det fint å overraske med sorte føtter på badekaret.

Moderne spa-badekar

Derek Swalwell for InForm Design

Et frittstående badekar gir rommet et luftig og moderne uttrykk. Dette gir virkelig spa-følelsen.

 

Hva må til for at du skal få spa-følelsen på baderommet?

Legg inn en kommentar