Arvemøbler på barnerommet

Arvemøbler på barnerommet

Andrea Papini

Vi liker at både møbler og gjenstander går i arv i generasjoner. Arvemøbler har mye historie, og tilfører interiøret mye i form av autentisitet og personlighet. Det som ofte er et problem for de som arver møblene, er å finne ut hvor de skal plasseres. Mange har allerede et fullmøblert hjem, og da er det ikke alltid like lett å finne plass til nye møbler. Vi har tidligere skrevet mye om hvordan kombinere nye og eldre møbler, og de samme tipsene gjelder på et barnerom. Det å plassere et arvemøbel på barnerommet gjør at barnet får en tilknytning til møbelet, så det kan fortsette å gå videre i generasjoner. Det er mye man kan gjøre for at arvede møbler skal passe inn på barnerommet.

Male retro skjenk

@fleursdamelie

Ofte arver man kommoder eller skap, og dette er møbler som passer perfekt på et barnerom. Da får man plass til alt fra klær til leker, og det er lett å gi møblene et nytt preg med litt maling.

Skuvseng barnerom

Jonas Gustavsson for Elle Decoration SE

Det er ofte mye farger på et barnerom, og det kan virke kaotisk med mange sterke farger i et rom. Da kan et arvemøbel være med på å roe det hele ned i sitt naturlige utseende.

Malt skjenk barnerom

Royal Roulotte

Er det et barnerom med mye duse farger, kan det å male møbelet i en kontrastfarge være en god idé. Kontaktpapir er ofte brukt for å få et mer lekent uttrykk, og tar seg godt ut i åpne hyller eller inni et skap.

 

Hva synes du om å bruke arvemøbler på barnerommet?

One thought on “Arvemøbler på barnerommet

Legg inn en kommentar