Arvegjenstander

24_2_0

via KK Living

Mange arver mye av foreldre og besteforeldre, og ofte passer ikke gjenstandene med den stilen man har i hjemmet. Man ønsker jo likevel å ta vare på de gjenstandene som har en verdi for familien. Vi har satt sammen noen gode tips til hvordan du kan få arvegjenstandene til å passe inn i den stilen du har ellers i boligen.

Har man arvet flere bilder kan det være fint å samle disse sammen på én vegg i rommet. For at bildene skal gli inn i stilen du ellers har, kan man male veggen i en annen nyanse enn resten av rommet, så bildene og veggen skaper en helhet og blir et blikkfang i rommet. Band gjerne gamle bilder med moderne kunst. Hvis man ser at bildene ikke funker sammen, kan man spraymale rammene i ønsket farge, så uttrykket blir roligere.

c0358aeab167300bb056d13ab1e366a2

via Fine little day

ITS_nib3-600x800

via Ideas to steal

Arvede figurer eller lignende kan det ofte virke rotete om det er plassert én og én rundt om i boligen. Ved å samle alle gjenstandene sammen i et stilleben blir det hele roligere og figurene kommer bedre frem. Hvis du blander arvegjenstandene med dekor i din stil, vil dette gi et helhetlig inntrykk med resten av rommet.

e8794e3c2d7a4f17129eaa499db16655

via Jonas Ingerstedt

I et moderne interiør kan et par gamle møbler bli en fin kontrast. Enten ved å trekke om møblene i et moderne tekstil, male i ønsket farge, eller olje møblene for en ny glød. Ofte er det ikke mye som skal til. Det anbefales ikke å male antikke møbler om man vil beholde verdien på møbelet.

 

Hva er dine beste tips for at arvegjenstander skal passe inn i moderne hjem?

2 thoughts on “Arvegjenstander

Legg inn en kommentar