5 måter å bruke Corian på baderommet 

CKI servantskap og vask i corian

Custom Kitchen & Interiors

Kompositt er et stadig mer populært materiale til både kjøkken og baderom. Uansett hvor eller hvordan man velger å bruke det, gir det et rent og moderne uttrykk som mange ønsker. Corian har skilt seg ut som et spesielt godt komposittmateriale, da det tilbys uante muligheter for både farge og design. Man kan kjøpe ferdige produkter, eller få spesialtilpassede løsninger, og her kommer fem forslag til hvor du kan bruke Corian på baderommet.

Servanten

Vask i corian på baderommet

April and May

En servant i Corian kan være en helt enkel servant med rette linjer organiske former. Men bruker du Corian kan du også få servant og benkeplate i ett som på bildet over.

Benkeplaten

Underlimt vask baderom

InForm Design

Underlimt servant er ikke så uvanlig på et kjøkken, men går du for underlimt servant på baderommet, får du noe ikke alle andre har. Benkeplatene i Corian kan lages på mål og fås i både tykke og tynne varianter. Du kan selvfølgelig også velge benkeplate i Corian til overlimte – og frittstående servanter.

Dusjen

Dusjkar i corian

DuPont

Stadig fler velger å droppe flisene på badet, og går heller for slette overflater på gulv og vegger. Ønsker man likevel en overgang mellom gulvet i dusjen og i rommet ellers, kan man da velge et dusjkar i Corian.

Badekaret

Frittstående badekar i kompositt

Derek Swalwell og Heather Nette King via via Inside Out

Et badekar i Corian har en matt overflate som gir spa-følelsen på baderommet. Også badekarene i Corian fåes i mange forskjellige design.

Hyller

Vegghylle i corian

Solid Surface Specialists

En enkel hylle i dusjen er fint å ha, og det er ikke mye som skal til for at den skal bli et dekorelement i seg selv. En ramme i Corian i samme farge som flisene gjør akkurat nok ut av seg på baderomsveggen.

 

Har du Corian i ditt hjem?

Legg inn en kommentar