5 interiører som inspirerer oss akkurat nå

skrivebord og oppbevaring reol

via ESNY

Som interiørdesignere må vi hele tiden holde oss oppdaterte på de nyeste tendensene i interiørverden, sånn at vi kan gi våre kunder det de kommer til å ha lyst på om et år og flere år fremover. Vi sluker alt som er av interiørblader og inspirasjon på nettet. Her er noen av bildene som inspirerer oss nå.

sort soverom, fotokunst, blågrønt sengeteppe

via Seth Smoot

Gi favorittkunsten din hovedrollen i rommet ved å gi interiøret samme farger og uttrykk som kunsten. Her er veggene malt i samme farge som bakgrunnen. Det krøllete linsengetøyet understreker det røffe landskapet i bildet, og lampens form og farge kan minne om noe fra en måneferd.

mørk blågrønt soverom tapet skyer

via TFAD

Å bruke flere farger og overflater kan bli riktig så fint. De sortmalte skapene forsvinner i bakgrunnen, og den blågrønne veggen fremhever tapetveggen bak sengen.

y-stoler rundt bord

via Koichi Takada

Runde bord inspirerer oss. Særlig i treverk og marmor, kombinert med lyse Y-Stoler, florlette gardiner og hauger med dagslys.

Blågrå stue, malt radiator og peis

via vtwonen

Ønsker man et interiør med mange gjenstander er det lurt å holde en ren base. Her er radiatoren og peisen malt i samme farge som veggen. Både uttrykket og stemningen i rommet blir roligere, og personlige gjenstander får skinne i interiøret.

Hva inspirerer deg?

Legg inn en kommentar