5 Enkle oppgraderinger på badet

Det er en kjent sak at det å pusse opp et bad er dyrt. Derfor er det lett at renoveringen av badet blir utsatt til det er helt nødvendig, og man må leve lenge med et slitent bad. Det mange glemmer, er at det ikke er nødvendig å renovere badet for å gi det et lite løft. Det er flere enkle oppgraderinger man kan gjøre, som verken koster skjorta, eller krever mange uker med arbeid. Disse oppgraderingene er også supre til de som skal selge et hus med ett eller flere umoderne baderom.

 

Mal taket

Senkowski for Karol Cieplinski

Hvis du er så heldig å ha malte vegger på badet, kan du jo bare male over for å gi en fornyet stil. Men de fleste har flislagte vegger, og da kan det være en idé å male taket. For å finne riktig farge til taket bør du se på flisene. Har du hvite fliser over det hele, kan du velge akkurat den fargen du ønsker. Har du farger på flisene, bør du velge noe som passer med den fargen. På bildet er det sorte fra flisene tatt opp i taket og på veggen.

Kraner med karakter

Concrete By Keenan

Et helhvitt bad kan virke klinisk, så det å velge standard blandebatterier i krom, kan gjøre det enda mer klinisk. Bytt ut blandebatteriene med noe mer moderne i for eksempel sort eller messing. Det koster noen kroner å få det installert, men det er ikke i nærheten så dyrt som det ville kostet å renovere hele badet.

 

Belysning

Chris Patey for Consort Design

Å få inn en elektriker som kan lage nye lyspunkter kan vær for kostbart for mange. Men ikke glem at nye lamper kan gjøre en stor forskjell selv om de er på samme stedet som før. Gamle baderomslamper har gjerne svakt lys, så ønsker du mer lys på badet, kan det faktisk være nok å bytte lampe.  Har du badekar på badet ditt, bør du gå for en lampe med dimmer.

 

Baderomsmøbler

Montana

Det er en litt større jobb, men det å bytte ut baderomsmøblet er helt klart det som gjør størst forandring på et bad, bortsett fra det å bytte fliser. De fargerike baderomsmøblene er veldig populære nå, og utvalget er stort.

 

Speil som blikkfang

Boys Play Nice for SMLXL

Har du et bad som bare føles litt kjedelig, kan et nytt speil være løsningen. Da snakker vi ikke om et vanlig, kvadratisk speil, men et speil med wow-faktor som virkelig tar oppmerksomheten i rommet. Det trenger ikke være masse bling og krystaller – også et speil med en subtil detalj, vil gjøre stor forskjell på et kjedelig baderom.

 

Når ble ditt baderom totalrenovert sist?

One thought on “5 Enkle oppgraderinger på badet

Legg inn en kommentar